Quiadsa

Az 1985-ben alapított Quiadsa 100%-ban spanyol vállalat. Ipari, házi és szakipari piacokra széles választékban gyárt vegyi árut, ragasztóanyagot, tömítőanyagokat, magas hőmérsékleten olvadó anyagokat, poliuretánhabokat. Az ipari piac mellett a barkács, fogyasztói és építési szegmensekben is jelen vannak.

Céljuk, hogy az ipari szegmensekben megszerzett tapasztalatokat a háztartási és szakipari területekre átültetve a legjobb megoldásokat biztosítsák az összes típusú vásárló bármilyen alkalmazása céljára. Elkötelezték magukat a magas minőség mellett, melyet az összes gyártási folyamatukban figyelembe vesznek : a receptúra készítéstől ,a minőség ellenőrzésen keresztül, egészen a marketing tevékenységekig.

Ezt tükrözi az AENOR által hitelesített ISO 9001 szerint minőségirányítási rendszer bevezetése is. A környezetvédelem iránti elkötelezettségüket demonstrálja az összes szervezeti szinten integrált szigorú és igényes, az AENOR által ISO 14001 tanúsítvány kiadásával elismert környezetirányítási házirend.