Termékek

Ismerje meg cégünk szolgáltatásait

A SABA kiváló minőségű és technikailag progresszív ragasztó- és tömítőanyagok holland gyártója. Környezetbarát ragasztástechnikai alkalmazásokat nyújt építőipari és ipari felhasználásra.

Kiváló ár-érték arányú termékek a már jól ismert és bevált EMFI minőségben. Termékkörünkben egyaránt megtalálhatóak az oldószeres és poliuretán ragasztóanyagok.

Kompozit, műanyag és fémek ragasztásához kifejlesztett speciális metil-akrilát ragasztók széles választéka. A Crestabond termékcsalád világszerte közkedvelt az építői- és járműiparban működő vállalatok körében.

A Motip Dupli cégcsoport Európa vezető aeroszol gyártója. Termékei főként az autóiparra, hobbi és ipari felhasználásokra lettek kifejlesztve. Széles felhasználási területet fed le a lakkfestékektől egészen a technikai és szervíz aeroszolokig.

Innovatív aeroszolos ragasztók gyártója, mely nagy hangsúlyt fektet a specifikus ragasztóanyagok kifejlesztésére. Kínálatukban egyaránt megtalálhatóak a hobbi és az ipari termékek, a különböző ipari területek egyéni igényeire kifejlesztve.

A Sel Sealants 1991 óta világszerte értékesíti a Selsil márkát. Jelenleg 107 országban és hat kontinensen van jelen. Magas minőségben és széles választékban gyárt vegyiárut, ragasztóanyagot, tömítőanyagokat, poliuretán habokat, poliuretán tömítőket és hibrid ragasztókat mind a házi és a szakipari piacokra.