Termékek

Ismerje meg cégünk szolgáltatásait

A SABA kiváló minőségű és technikailag progresszív ragasztó- és tömítőanyagok holland gyártója. Környezetbarát ragasztástechnikai alkalmazásokat nyújt építőipari és ipari felhasználásra.

Kiváló ár-érték arányú termékek a már jól ismert és bevált EMFI minőségben. Termékkörünkben egyaránt megtalálhatóak az oldószeres és poliuretán ragasztóanyagok.

Innovatív aeroszolos ragasztók gyártója, mely nagy hangsúlyt fektet a specifikus ragasztóanyagok kifejlesztésére. Kínálatukban egyaránt megtalálhatóak a hobbi és az ipari termékek, a különböző ipari területek egyéni igényeire kifejlesztve.

Cégünk kínálatában megtalálhatók a Selsil, a Maston, a Motip és az Armack termékei.

Kompozit, műanyag és fém ragasztására kifejlesztett speciális metil-akrilát ragasztók széles választéka. A Crestabond termékcsalád világszerte népszerű az építőiparban és az autóiparban/szállításban tevékenykedő vállalatok körében.

Magas minőségben és széles választékban gyárt vegyiárut, ragasztóanyagot, tömítőanyagokat, poliuretán habokat, poliuretán tömítőket és hibrid ragasztókat.  

A HPX szalagok széles választékát kínálja professzionális megoldásokkal, amelyek mindig megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek.

Raktárról elérhető, kiváló minőségű külső és belső Firestone EPDM fólia. Méretre vágva az igényei szerint.

Tekintse meg a kinyomópisztolyok széles választékát. Az akkustól kezdve, a levegősökön át, a kézi pisztolyokig.