Termékek

Ismerje meg cégünk szolgáltatásait

A SABA kiváló minőségű és technikailag progresszív ragasztók és tömítőanyagok holland gyártója.  Építőipari és ipari felhasználásra környezetbarát ragasztás technikai alkalmazásokat nyújt.

Kiváló ár-érték arányos termékek a már jól ismert és bevált Emfi minőségben. Termékkörünkben egyaránt megtalálhatóak az oldószeres és poliuretán ragasztóanyagok.

Kompozit, műanyag és fémek ragasztásához kifejlesztett speciális metilakrilát ragasztók széles választéka. A Crestabond termékcsalád világszerte közkedvelt az építőipar és a járművek iparágában működő vállalatok körében.

Motip Dupli cégcsoport Európa vezető aeroszol gyártója. Termékei főként az autóiparra, a hobbi és ipari felhasználásokra lettek kifejlesztve.  Széles felhasználási területet fed le a lakkfestékektől egészen a technikai és szerviz aeroszolokig.

Innovatív aeroszolos ragasztók gyártója, mely nagy hangsúly fektet a specifikus ragasztóanyagok kifejlesztésére. Kínálatukban megtalálhatóak egyaránt a hobbi és az ipari termékek, a különböző ipari területek egyéni igényeire kifejlesztve.

A Quiadsa spanyol cég, mely széles választékban gyárt tömítőanyagokat és ragasztóanyagokat. Az ipari piac mellett a barkács, fogyasztói és építési szegmensekben is jelen van.