szolgáltatás 3
 

Balker bemutatkozás

A Balker Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként indult 2008-ban. Elsődleges célként tűzte ki, hogy a magyarországi ragasztó- és tömítőanyag piacon olyan gyártó és forgalmazó cégek termékeit gyűjtse össze, mely maximálisan kiszolgálhatja az ipari ágazatok felvevő igényét.

Legfőképpen olyan európai gyárakkal állunk kapcsolatban, amelyek kiváló minőségben gyártanak MS Polymer, poliuretán, oldószeres, diszperziós, metil-akrilát és cianoakrilát bázisú ragasztókat a legkülönbözőbb felhasználási területekre; mindezt a legkisebb kiszereléstől az IBC tartályos méretig.

A folyamatos fejlődéshez, technikai és szakmai továbbképzések mellett, megkerestük a világpiacon azt a termékcsoportot, ami a jövő század generációs tömítő- és ragasztóanyaga lehet. Másfél évnyi kutatást és tárgyalást követően 2009 májusától kizárólagos importőrként forgalmazzuk a holland SABA cégcsoport járműipari termékeit, mely 35 éve kiemelkedő eredményeket ér el az MS Polymer technológiában.

Az ipari ragasztóanyagok mellett 2010-től kiemelt stratégiai partnerként forgalmazzuk a Motip technikai spray-ket, gitteket, alvázvédőket, kenőanyagokat. Ezen termékekből óriási választékot kínálunk partnereink részére, kiegészítve kínálatunkat az iparban használt szalagokkal és biztonságos munkavégzéshez elengedhetetlen munkavédelmi termékekkel (kéz, szem, légzésvédelmi területeken).

A saját Balker brandünket 2015-2016-ban az ismert EMFI terméknév megszűnésével, ugyanazon gyártó együttműködésével folytattuk. Így ismét elérhető az EMFI minőségi termékköre! Ezáltal elsősorban poliuretán és oldószeres anyagokkal bővült termékválasztékunk.

Az évek alatt az eddigieknél is kedvezőbb nagykereskedelmi árakat tudunk biztosítani viszonteladó partnereink részére. Kizárólag kartonos kiszerelésben szolgáljuk ki professzionális felhasználói ügyfeleinket.

Számos más elismert márka képviselete vagyunk, mint a Scott Bader metil-akrilát szerkezeti ragasztói, a Zettex innovatív oldószeres ragasztóanyagai és ragasztóipari eszközei,  valamint a Quiadsa MS Polymer termékei.

Az igényekhez mérten többszörösére emeltük magyarországi raktárkészletünket.

 

Újítások / Innováció / Költséghatékonyság

Új megoldást jelenthetnek az új hibrid polymer technológián alapuló Silyl-Terminated polimer bázisú, rugalmas, magas teljesítményű ragasztó- és tömítőanyagok, rövidítve STP bázisú termékek.

Alapvető előnyei az oldószer- és izocianát-mentességben, a környezeti ellenállásban és a mechanikai terhelhetőségben rejlenek.

A felelős vállalkozások kihasználják az új technológiák előnyeit, melyek a régi problémákra új megoldásokat kínálnak, így kitolják a fejlődés határvonalát az innovatív termékek elterjedésén keresztül. Ehhez közös – akár állami, akár partneri – támogatásra lehet szükség.

Az oktatásban, műszaki segítségnyújtásban és továbbképzésben ingyenes bemutatókkal állunk partnereink rendelkezésére.

 

Sikeres fejlődést kívánunk!
A Balker Kft. csapata

szolgáltatás 3