MMA szerkezeti ragasztók

Scott Bader

A Scott Bader szerkezeti ragasztói teljes egészében az Egyesült Királyságban készülnek. A Crestabond ragasztóanyagok akril technológián alapuló kétkomponensű ragasztók (aktivátor és ragasztó). Alternatívát kínálnak az uretán és epoxi anyagok esetén, alapozó felületkezelésre nincs szükség egyik anyagnál sem.

A Crestabond termékeket nagy teljesítmény, erős ragasztás és kötési szilárdság, valamint nagyobb élettartam jellemzi dinamikus alkalmazási területeken is.

Munkaidő és kötési idő tekintetében változatosság jellemzi a termékeket, a nagy nyúlásnak köszönhetően az alkatrészekre nehezedő nyomás kisebb.

A ragasztható felületek skálája rendkívül széles: alumínium, rozsdamentes acél, lágyacél, bevont fémek EPC, PPC, galvanizált anyagok, bevont fémek, polikarbonátok, ABS, butil, gumik és még sok más anyag. Felhasználási területek: járműipar, tengeri közlekedés, építőipar, közlekedés és szállítás, szerelvények és felépítmények.

A Crestabond termékek kiváló minőségét számtalan tanúsítvány igazolja, többek között a Telene, a Metton, a DNV-GL és a Bombardier tanúsítvány. A következő cégek Crestabond ragasztóanyagokat használnak: Daimler, Ariane Tech S.L., Busmark, Global Composites, Solomon Commercial.
 

Weldyx

A WELDYX® a megfelelő válasz, ha különböző anyagok ragasztásáról van szó. A kötések tartósan erősek és ellenállnak a vegyi anyagoknak, a hőmérséklet széles tartományának és a nagy rezgéseknek. A kötések nagy szilárdsággal és nagy szakadási nyúlással párosulnak. A felhasználóbarát kiszerelések választéka garantálja a WELDYX® termékek problémamentes és gyors integrálását az Ön vállalatának gyártási folyamataiba.

A WELDYX® MMA ragasztók a szakítószilárdság, a lehúzási szilárdság, az ütésállóság és a szakadási nyúlás kiváló kombinációját kínálják. A tulajdonságok az ütésálló poliuretánok és a nagy szilárdságú epoxigyanták közé sorolhatók. A WELDYX® a felhordás gyorsaságával és rövid beállítási idejével nyűgöz le.