Speciális Kenőanyagok

Motip Szórózsír Spray

 

A Motip Szórózsír Spray Teflon-részecskéket tartalmazó fehér thixotróp kenôanyag. Tartós és savakkal, sókkal és lúgokkal szemben rendkívül ellenálló. Fém – fém és fém – mûanyag kombinációk esetében egyaránt használható ahol a jó minôségû kenésre van szükség.

Felhasználható -30°C-150°C ig.

Felhasználási terület: pl. nyitott fogaskerekek, csúszópályák,kapcsolók, láncok, pántok, zárak, csapágyak, kerékmûvek, rugók, stb...
Hosszú távú kenést biztosít,csökkenti a kopást.

Kiszerelés: 500 ml
Rendelési szám: 090204

Motip Teflon Spray


A Motip Teflon Spray Kiváló minôségû szintetikus kenôanyag. Univerzálisan felhasználható mindenhol, ahol jó minôségû kenésre van szükség (pl. kábelek, zárak, kapcsolók, csúszópályák, elektromágneses vezérlô elemek, pántok, teleszkópos antennák, áttételek stb.). Tartós és savakkal, sókkal és lúgokkal szemben rendkívül ellenálló.

Hôellenállás -50°C-tôl +250°C-ig. A kezelt felületeken víztaszító és elektromosan szigetelô hatású.

Kiszerelés: 500 ml
Rendelési szám: 090203


Motip Vágó, Fúró Üregelő Profi Spray

 

A Motip Vágó, Fúró Üregelő Profi Spray Speciálisan a fémek megmunkálásánál hûtési és kenési céllal használható anyag. Szilikonmentes. Habosodó.

Kiszerelés: 400 ml
Rendelési szám: 090417Motip Csavarlazító Spray


A Motip Csavarlazító Spray MoS2 (Molibdén-diszulfitot) és grafit alkotókat tartalmazó nagyhatású rozsdaoldó készítmény. Nemcsak oldja a rozsdát, hanem ezzel egyidôben kenôanyagként is szolgál. Csökkenti a nagy mechanikai igénybevétel és felhevülés okozta károsodásokat.

Kiszerelés: 500 ml
Rendelési szám: 090303


Motip Csavarlazító Fagyasztó Spray


A Motip Csavarlazító Fagyasztó Spray Hatékony a rozsdás alkatrészek meglazítására. Lazítja és egyúttal keni berozsdásodott,beszorult alkatrészeket. A nagy mechanikai terheléssel szembeni ellenállóképességének köszönhetôen csökkenti a kopást.

Kiszerelés: 500 ml
Rendelési szám: 090305


Motip Multi Spray


A Motip Multi Spray Széleskörûen felhasználható olaj, amely remek tisztító és védô tulajdonságokkal rendelkezik. Használható fémekhez és mûanyagokhoz.

Kiszerelés: 200 ml,  500 ml
Rendelési szám: 090206


Motip Lánckenő Spray


A Motip Lánckenő Spray Minden lánchajtás kezelésére alkalmas. Permetezhetô, mint az olaj de a kenôzsír tulajdonságaival rendelkezik. Véd a korrozió ellen,védelmet nyújt a sav és só-félékkel szemben. Vízlepergetô,pH semleges,ellenáll az idôjárás viszontagságainak. 50°C és +200°C között hôálló. Hosszú távú kenést biztosít.

Kiszerelés: 500 ml
Rendelési szám: 090205


Motip Száraz Kenő Spray (PTFE)


A Motip Száraz Kenő Spray (PTFE) Száraz,felületi kenôanyag,olyan fém és mûanyag mechanikus alkatrészek kezelésére,amelyeken nem kívánatosak az olaj és zsírmaradványok.
Nincs több olaj és zsírmaradvány. Tapadásgátlóanyagként használható olyan öntôformákhoz,amelyeknél a szilikon használata nem kívánatos. A permetnek szobahômérsékletûnek kell lennie.

Kiszerelés: 500 ml
Rendelési szám: 090203

 


Motip Kerámia Spray


A Motip Kerámia Spray Különösen kopásálló, fémmentes, kerámiatartalmú kenôspray. Olyan felületek kezelésére szolgál,amelyek nagy teherbírásnakés /vagy magas hôhatásnak vannak kitéve. Megakadályozza a csikorgást és megelôzi a korroziót.
Ellenáll a sós víznek,savaknak és lúgoknak. Agresszív éghajlaton és magas hômérsékleten használható. (–40°C és 1200 °C között)

Kiszerelés: 500 ml
Rendelési szám: 090307


Motip Réz Spray

 

A Motip Réz Spray Kiváló minôségû szintetikus szerelô spray. Megakadályozza a fémek kopását, oxidálódását és beszorulását. A hígító komponensek elpárolgását követôen a kezelt felületen rozsdásodással szemben védô, sókkal, savakkal és lúgokkal szemben is ellenálló zárt réteg alakul ki.
Hôellenállás –50°C-tôl +1100°C-ig. Felhasználási terület: pl. kipufogó-rendszerek, fékalkatrészek.

Kiszerelés: 500 ml
Rendelési szám: 090301


Motip Fekete Olaj Spray


A Motip Fekete Olaj Spray Nagy igénybevételnek kitett csavaros kötések védelmére alkalmas zsír, mely a kitûnô tapadásnak köszönhetôen védelmet nyújt a kopás és szorulás ellen. A Feketeolaj vízlepergetô hatású és kitûnô a korrózió elleni védelmet nyújt.
Ellenáll az idôjárás viszontagságainak valamint a gyenge savaknak és bázisoknak. Felhasználási terület: mezôgazdasági és ipari gépek, teherautók, cross-motorok és terepjárók.

Kiszerelés: 500 ml
Rendelési szám: 090300


Motip Vazelin Spray

 

A Motip Vazelin SprayUniverzális színtelen kenôanyag,mely véd a korrozió ellen,védelmet nyújt mindenfajta sav-és sófélével szemben. Vízlepergetô, pH semeges, ellenáll az idôjárás viszontagságainak. -30°C – és + 60°C között hôálló.

Kiszerelés: 500 ml
Rendelési szám: 090302


Motip MPL 20


Motip MPL 20 gyorsan felszívódó, ultrafinom, szilikont nem tartalmazó olaj, fém mechanizmusok és alkatrészek kenésére és meglazítására. Víztaszító hatású. Az MPL 20 segít eltávolítani a viaszt, kátrányt és zsírokat, rozsdásodással szembeni védôréteget képez a kezelt felületen.
Megkönnyíti a rozsdás részek mozgását, lazítja a fagyott kábeleket és egyéb kötéseket, valamint preventív jelleggel véd befagyással és beszorulással szemben.

Kiszerelés: 400 ml
Rendelési szám: 000578