MOTIP

A Motip Dupli cégcsoport fő profilja a technikai és vegyi termékek, ami magába foglalja mindazon anyagokat és eszközöket, melyek segítséget nyújtanak a különböző gyártási és felhasználási területeken.
 
A Motip márka az autóipar minden igényét kielégítő, teljes körű választékkal rendelkezik, a kiváló minőségű professzionális lakkoktól a féktisztítókig. Széles körben kínál lakkfestékeket a dekorációs szakma részére, ezen kívül megtalálhatjuk termékeik között az autóápolási és barkács cikkeket, valamint a szervíz és műszaki célokra készült aeroszolokat is.

A Motip cégcsoport európai piacvezető pozíciója mellett világszerte több, mint negyven országban képviselteti magát. A Motip anyacég raktárkapacitása meghaladja az ötvenezer négyzetmétert.
A Balker Kft., hagyományos nagykereskedelmi partnerként ellátja a magyar autóipari cégeket, ipari vállalatokat és kereskedelmi egységeket.
 
Az elmúlt évek tapasztalatainak és a magas szintű know-how-nak köszönhetően specializálódtak az aeroszolok és a javító ceruza fejlesztésére, gyártására és forgalmazására. Gitt, ecsetes kannák, kioldók és palackok teszik teljessé a koncepciót.

Az egész Európára kiterjedő 48 órás szervízszolgálat eredményeképp a termékek magas minősége mellett gyors és megbízható kiszolgálást tudnak biztosítani az ügyfelek számára.