Panel ragasztó

Deko PVC 40 OP

A DEKO PVC-40-P poliuretán ragasztó a levegő által tartalmazott nedvességgel való reakcióba lépés esetén keményedik.

Ragasztás közben a kötés többször is növeli térfogatát - a ragasztó habzik. A habosodási fok a keményedési sebesség
növekedésével nő. A hőmérséklet emelkedése során, és a levegő és az összekapcsolt anyagok nedvességtartalmának emelkedése során, a ragasztó keményedési ideje rövidebb lesz. A ragasztás után rugalmas kötés képződik, melyet a -40 ° C és + 80 ° C közötti hőmérséklet nem befolyásol.

Tulajdonságok:
  • Hallmazállapot: Folyékony
  • Szín: Narancssárga
  • Viszkozitás 25oC [mPas] 2500 - 5000
  • Sűrűség 20oC [g/cm3] 1.1-1.2

 

 
 

Dipur 514    (2K)

A DiPUR 514 kétkomponensű, oldószermentes poliuretán ragasztó, különböző műanyagok, mint például hungarocell, PUR hab, ásvány- és üveggyapot, valamint hullámpapír vaslemezzel, beton lemezzel, fával és egyéb anyagokkal kézi ragasztásához ajánlott.

Tulajdonságok:
 

  

Dipur 522

 
A DiPUR 522 a habosított polisztirol, XPS, PUR hab, ásványi és üveggyapot, lemezek fémlemezek, műanyagból készült burkolatok, építőanyagok, betonlemezek, fa és más anyagok kézi ragasztásához készült. A ragasztó leginkább a függőleges felületek ragasztására szolgál. Használatra kész ragasztó erősen hidrofób, és még nehéz körülmények között is alkalmazható.
Technikai adatlap
Biztonsági adatlap

 

 

  
 

Dipur 2C4 (2K)


A DiPUR 2C.4 kétkomponensű, oldószermentes poliuretán ragasztó, amelyet alumínium ablakok és ajtók gyártásához terveztek. A ragasztó bármilyen típusú szigetelőanyag, karton-gipszkarton és GFK panelek, pl. PVC, poliészter laminátum, fa, beton (előző földelést követően) és más anyagok nyomással történő ragasztására is felhasználható.

A ragasztó komponensek tandem patronokba vannak csomagolva, amelyekhez statikus keverők vannak rögzítve. Alkalmazás a kézi vagy pneumatikus pisztolyból a patronokból való ragasztó extrudálásból áll. A vegyes ragasztó formája tixotróp paszta, mivel a felhordás után nem tapad a ragasztott felület.Technikai adatlap
Biztonsági adatlap