Panel ragasztó

Blue Panel 50134G (1K)


A Blue Panel 50134G egy egykomponensű poliuretán ragasztó speciálisan panel gyártáshoz tervezve, ahol különböző műanyagok, fa, XPS, EPS, PU hab és más szigetelőanyagok ragasztása szükséges.

Ezek lehetnek szedvics panelek, mobil házak és irodák, szigetelő épületegységek stb...

Technikai adatlap
Biztonsági adatlap

 

 
 

Isolemfi 50073C     (2K)


Az Isolemfi 50073C két komponensű polyurethán alapú ragasztó. Az 521-es keményítő anyagával összekeverve számos anyagragasztásra alkalmazható.

Felhasználási területek: extrudált és kiterjesztett polisztirénekhez, polyurethánt és phenolos habokhoz, ásványgyapot panelekhez, gipsz lapokra hőpréssel vagy nélkül felhelyezett kerámia cserepekhez, fához, lamináltakhoz, poliészterekhez, kemény PVC, alumínium, horganyzott vagy festett acéllemezekhez, cementlapokhoz.

Érzékeny anyagok esetén minden esetben előzetes teszetek elvégzése szükséges.

Technikai adatlap
Biztonsági adatlap

  

Dipur 522

 
A DiPUR 522 a habosított polisztirol, XPS, PUR hab, ásványi és üveggyapot, lemezek fémlemezek, műanyagból készült burkolatok, építőanyagok, betonlemezek, fa és más anyagok kézi ragasztásához készült. A ragasztó leginkább a függőleges felületek ragasztására szolgál. Használatra kész ragasztó erősen hidrofób, és még nehéz körülmények között is alkalmazható.
Technikai adatlap
Biztonsági adatlap

 

 

  
 

Dipur 2C4 (2K)


A DiPUR 2C.4 kétkomponensű, oldószermentes poliuretán ragasztó, amelyet alumínium ablakok és ajtók gyártásához terveztek. A ragasztó bármilyen típusú szigetelőanyag, karton-gipszkarton és GFK panelek, pl. PVC, poliészter laminátum, fa, beton (előző földelést követően) és más anyagok nyomással történő ragasztására is felhasználható.

A ragasztó komponensek tandem patronokba vannak csomagolva, amelyekhez statikus keverők vannak rögzítve. Alkalmazás a kézi vagy pneumatikus pisztolyból a patronokból való ragasztó extrudálásból áll. A vegyes ragasztó formája tixotróp paszta, mivel a felhordás után nem tapad a ragasztott felület.Technikai adatlap
Biztonsági adatlap