Termékek

Ismerje meg cégünk szolgáltatásait

A SABA kiváló minőségű és technikailag progresszív ragasztók és tömítőanyagok holland gyártója.  Építőipari és ipari felhasználásra környezetbarát ragasztás technikai alkalmazásokat nyújt.

Kiváló ár-érték arányos termékek a már jól ismert és bevált Emfi minőségben. Termékkörünkben egyaránt megtalálhatóak az oldószeres és poliuretán ragasztóanyagok.

Kompozit, műanyag és fémek ragasztásához kifejlesztett speciális metilakrilát ragasztók széles választéka. A Crestabond termékcsalád világszerte közkedvelt az építőipar és a járművek iparágában működő vállalatok körében.

Motip Dupli cégcsoport Európa vezető aeroszol gyártója. Termékei főként az autóiparra, a hobbi és ipari felhasználásokra lettek kifejlesztve.  Széles felhasználási területet fed le a lakkfestékektől egészen a technikai és szerviz aeroszolokig.

Innovatív aeroszolos ragasztók gyártója, mely nagy hangsúly fektet a specifikus ragasztóanyagok kifejlesztésére. Kínálatukban megtalálhatóak egyaránt a hobbi és az ipari termékek, a különböző ipari területek egyéni igényeire kifejlesztve.

A Quiadsa spanyol cég, mely széles választékban gyárt tömítőanyagokat és ragasztóanyagokat. Az ipari piac mellett a barkács, fogyasztói és építési szegmensekben is jelen van.  Balker Bemutatkozás

A Balker Kft 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként indult 2008-ban. Elsődleges célként tűztük ki, hogy a magyarországi ragasztó és tömítőanyag piacon olyan gyártókat és forgalmazó cégek termékeit gyűjtse össze, mely maximálisan kiszolgálhatja az ipari ágazatok felvevő igényét.

Legfőképpen olyan európai gyárakkal állunk kapcsolatban, amelyek a legmagasabb minőségben gyártanak, a legkülönbözőbb felhasználáshoz Ms-polymer, poliuretán, oldószeres, diszperziós, methil-akrilát, cianoakrilát bázisú ragasztókat. A legkisebb kiszereléstől az IBC tartályos méretig.

A folyamatos fejlődéshez, a technikai és szakmai továbbképzések mellett kerestük, a világpiacon azt a termékcsoportot ami, a jövő század generációs tömítő ragasztó anyaga lehet. Másfél évnyi kutatást és tárgyalást követően 2009 májusától importőrként forgalmazzuk a hollandiai SABA cégcsoport termékeit, mely 35 éve kiemelkedő eredményeket ért el az Ms-polymer technológiában.

Az ipari ragasztóanyagok mellett 2010-től kiemelt stratégiai partnerként forgalmazzuk a Motip és Presto technikai spray-ket, gitteket, alvázvédőket, kenőanyagokat. Ezen termékekből óriási választékot kínálunk partnereink részére. Kiegészítve választékunkat az iparban használt szalagokkal és biztonságos munkavégzéshez elengedhetetlen munkavédelmi termékekkel (kéz, szem, légzésvédelmi területeken).

Fogyasztói Vélemény Tanúsitvány 2018