Termékek

Ismerje meg cégünk szolgáltatásait

A SABA kiváló minőségű és technikailag progresszív ragasztó- és tömítőanyagok holland gyártója. Környezetbarát ragasztástechnikai alkalmazásokat nyújt építőipari és ipari felhasználásra.

Kiváló ár-érték arányú termékek a már jól ismert és bevált EMFI minőségben. Termékkörünkben egyaránt megtalálhatóak az oldószeres és poliuretán ragasztóanyagok.

Kompozit, műanyag és fémek ragasztásához kifejlesztett speciális metil-akrilát ragasztók széles választéka. A Crestabond termékcsalád világszerte közkedvelt az építői- és járműiparban működő vállalatok körében.

A Motip Dupli cégcsoport Európa vezető aeroszol gyártója. Termékei főként az autóiparra, hobbi és ipari felhasználásokra lettek kifejlesztve. Széles felhasználási területet fed le a lakkfestékektől egészen a technikai és szervíz aeroszolokig.

Innovatív aeroszolos ragasztók gyártója, mely nagy hangsúlyt fektet a specifikus ragasztóanyagok kifejlesztésére. Kínálatukban egyaránt megtalálhatóak a hobbi és az ipari termékek, a különböző ipari területek egyéni igényeire kifejlesztve.

A Sel Sealants 1991 óta világszerte értékesíti a Selsil márkát. Jelenleg 107 országban és hat kontinensen van jelen. Magas minőségben és széles választékban gyárt vegyiárut, ragasztóanyagot, tömítőanyagokat, poliuretán habokat, poliuretán tömítőket és hibrid ragasztókat mind a házi és a szakipari piacokra.  Balker bemutatkozása

A Balker Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként indult 2008-ban. Elsődleges célként tűzte ki, hogy a magyarországi ragasztó- és tömítőanyag piacon olyan gyártó és forgalmazó cégek termékeit gyűjtse össze, mely maximálisan kiszolgálhatja az ipari ágazatok felvevő igényét.

Legfőképpen olyan európai gyárakkal állunk kapcsolatban, amelyek kiváló minőségben gyártanak MS Polymer, poliuretán, oldószeres, diszperziós, metil-akrilát és cianoakrilát bázisú ragasztókat a legkülönbözőbb felhasználási területekre; mindezt a legkisebb kiszereléstől az IBC tartályos méretig.

A folyamatos fejlődéshez, technikai és szakmai továbbképzések mellett, megkerestük a világpiacon azt a termékcsoportot, ami a jövő század generációs tömítő ragasztó anyaga lehet. Másfél évnyi kutatást és tárgyalást követően 2009 májusától kizárólagos importőrként forgalmazzuk a holland SABA cégcsoport járműipari termékeit, mely 35 éve kiemelkedő eredményeket ér el az MS Polymer technológiában.

Az ipari ragasztóanyagok mellett 2010-től kiemelt stratégiai partnerként forgalmazzuk a Motip technikai spray-ket, gitteket, alvázvédőket, kenőanyagokat. Ezen termékekből óriási választékot kínálunk partnereink részére, kiegészítve kínálatunkat az iparban használt szalagokkal és biztonságos munkavégzéshez elengedhetetlen munkavédelmi termékekkel (kéz, szem, légzésvédelmi területeken).

Fogyasztói Vélemény Tanúsitvány 2018