Termékek

Ismerje meg cégünk szolgáltatásait

A SABA kiváló minőségű és technikailag progresszív ragasztó- és tömítőanyagok holland gyártója.  Környezetbarát ragasztástechnikai alkalmazásokat nyújt építőipari és ipari felhasználásra.

Kiváló ár-érték arányú termékek a már jól ismert és bevált EMFI minőségben. Termékkörünkben egyaránt megtalálhatóak az oldószeres és poliuretán ragasztóanyagok.

Kompozit, műanyag és fémek ragasztásához kifejlesztett speciális metilakrilát ragasztók széles választéka. A Crestabond termékcsalád világszerte közkedvelt az építőiparban és a járművek iparágában működő vállalatok körében.

A Motip Dupli cégcsoport Európa vezető aeroszol gyártója. Termékei főként az autóiparra, a hobbi és ipari felhasználásokra lettek kifejlesztve.  Széles felhasználási területet fed le a lakkfestékektől egészen a technikai és szervíz aeroszolokig.

Innovatív aeroszolos ragasztók gyártója, mely nagy hangsúlyt fektet a specifikus ragasztóanyagok kifejlesztésére. Kínálatukban egyaránt megtalálhatóak a hobbi és az ipari termékek, a különböző ipari területek egyéni igényeire kifejlesztve.

A Sel Sealants 1991 óta világszerte értékesíti a Selsil márkát. Jelenleg 107 országban és hat kontinensen van jelen. Magas minőségben gyárt a házi és szakipari piacokra széles választékban vegyiárut, ragasztóanyagot, tömítőanyagokat, poliuretánhabokat, poliuretán tömítőket és hibrid ragasztókat.  Balker Bemutatkozás

A Balker Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként indult 2008-ban. Elsődleges célként tűzte ki, hogy a magyarországi ragasztó- és tömítőanyag piacon olyan gyártó és forgalmazó cégek termékeit gyűjtse össze, mely maximálisan kiszolgálhatja az ipari ágazatok felvevő igényét.

Legfőképpen olyan európai gyárakkal állunk kapcsolatban, amelyek a legmagasabb minőségben gyártanak, a legkülönbözőbb felhasználáshoz MS Polymer, poliuretán, oldószeres, diszperziós, metil-akrilát, cianoakrilát bázisú ragasztókat. A legkisebb kiszereléstől az IBC tartályos méretig.

A folyamatos fejlődéshez, a technikai és szakmai továbbképzések mellett kerestük, a világpiacon azt a termékcsoportot, ami a jövő század generációs tömítő ragasztó anyaga lehet. Másfél évnyi kutatást és tárgyalást követően 2009 májusától importőrként forgalmazzuk a holland SABA cégcsoport termékeit, mely 35 éve kiemelkedő eredményeket ér el az MS Polymer technológiában.

Az ipari ragasztóanyagok mellett 2010-től kiemelt stratégiai partnerként forgalmazzuk a Motip technikai spray-ket, gitteket, alvázvédőket, kenőanyagokat. Ezen termékekből óriási választékot kínálunk partnereink részére. Kiegészítve választékunkat az iparban használt szalagokkal és biztonságos munkavégzéshez elengedhetetlen munkavédelmi termékekkel (kéz, szem, légzésvédelmi területeken).

Fogyasztói Vélemény Tanúsitvány 2018