Speciális Kenőanyagok

Selsil Szilikon Spray

 
A Selsil Szilikon Spray egy tiszta, kenőanyag hatású, magas minőségű szilikon aeroszol spray.

Tulajdonságok:

  • Kenőanyag
  • Csökkenti a súrlódást és a kopást
  • Gátolja a korróziót és az oxidációt
  • Hidrofób


A termékhez tartozó PDF fájlok:


Motip Szórózsír Spray

 

A Motip Szórózsír Spray Teflon-részecskéket tartalmazó fehér thixotróp kenôanyag. Tartós és savakkal, sókkal és lúgokkal szemben rendkívül ellenálló. Fém – fém és fém – mûanyag kombinációk esetében egyaránt használható ahol a jó minôségû kenésre van szükség.

Felhasználható -30°C-150°C ig.

Felhasználási terület: pl. nyitott fogaskerekek, csúszópályák,kapcsolók, láncok, pántok, zárak, csapágyak, kerékmûvek, rugók, stb...
Hosszú távú kenést biztosít,csökkenti a kopást.

Kiszerelés: 500 ml
Rendelési szám: 090204

 


Maston Multi Kenőanyag Finom Szemcsés


Finomszemcsés áttetsző vazelin. Hosszú távú zsírozásra és rozsdavédelemre alkalmas. Erős igénybevételre fejlesztett termék, mely eltávolítja a vizet, kiválóan ellenáll hőnek és sónak. Finomszemcsés  konzisztenciájának köszönhetően még a legkisebb résekbe is behatol.

Kiszerelés: 6*400 ml

Technikai adatlap
Biztonsági adatlap


Motip Teflon Spray


A Motip Teflon Spray Kiváló minôségû szintetikus kenôanyag. Univerzálisan felhasználható mindenhol, ahol jó minôségû kenésre van szükség (pl. kábelek, zárak, kapcsolók, csúszópályák, elektromágneses vezérlô elemek, pántok, teleszkópos antennák, áttételek stb.). Tartós és savakkal, sókkal és lúgokkal szemben rendkívül ellenálló.

Hôellenállás -50°C-tôl +250°C-ig. A kezelt felületeken víztaszító és elektromosan szigetelô hatású.

Kiszerelés: 500 ml
Rendelési szám: 090203


Maston Univerzális Kenőanyag PTFE


Finomszemcsés állagú kenőzsír, mely a mikroszkopikus méretű résekbe is behatol. Az olaj hatékonyan zsírozza a zárakat, szelepeket, vezérlőket és különböző csúszófelületeket, szállítószalagokat és görgősíneket. Csökkenti a mozgó részek súrlódása miatti kopást. Környezeti hőmérséklet -55°C - +250°C.

Kiszerelés: 6*400 ml

Technikai adatlap
Biztonsági adatlap


Motip Vágó, Fúró Üregelő Profi Spray

 

A Motip Vágó, Fúró Üregelő Profi Spray Speciálisan a fémek megmunkálásánál hûtési és kenési céllal használható anyag. Szilikonmentes. Habosodó.

Kiszerelés: 400 ml
Rendelési szám: 090417


Maston Csavarlazító Spray


Behatol a mikroszkopikus repedésekbe is. Hatékonyan lazítja ki a rögzített és rozsdás anyákat és csavarokat. A termék rozsdásodás gátló anyagot tartalmaz, amely nedvességálló védőréteget képez.

Kiszerelés: 6*400 ml

Technikai adatlap
Biztonsági adatlap


Motip Csavarlazító Fagyasztó Spray


A Motip Csavarlazító Fagyasztó Spray Hatékony a rozsdás alkatrészek meglazítására. Lazítja és egyúttal keni berozsdásodott,beszorult alkatrészeket. A nagy mechanikai terheléssel szembeni ellenállóképességének köszönhetôen csökkenti a kopást.

Kiszerelés: 500 ml
Rendelési szám: 090305


Maston M-S8 Multifunkcionális Kenőolaj

Hatékonyan taszítja a nedvességet, és megelőzi a szeparátorban felgyülemlett nedvesség okozta motorindítási problémákat.

Kiszerelés: 6*400 ml

Technikai adatlap
Biztonsági adatlap


Maston Kenőolaj Motorkerékpárhoz


O és X gyűrűkkel ellátott vagy anélkül működő motorkerékpár láncok hatékony láncolaja. Alkalmas offroad és utcai használatra.

Kiszerelés: 6*400 ml

Technikai adatlap
Biztonsági adatlap


Maston Lánckenő ipari és mezőgazdasági gépek


A Maston Lánckenő ipari és mezőgazdasági gépek hatékonyan védi és zsírozza a láncokat és sebességváltókat. Alkalmas például ipari és mezőgazdasági vezetékekhez, láncokhoz és szállítószalagokhoz. Kiváló behatoló képességének köszönhetően a kábelmag legmélyebb részeit is zsírozza ott, ahol a legnagyobb terhelés történik. Jól megtapad csepegés vagy fröccsenés nélkül. Hideg körülmények között is megbízható. Teljesítményt tartomány - 30°C és +140°C közötti környezeti hőmérséklet. Rendszeres használat mellett meghosszabbítja a kezelt készülék élettartamát.

Kiszerelés: 6*400 ml

Technikai adatlap
Biztonsági adatlap


Maston Multi 20 Korrózió Elleni Védő és Kenő

 

A Maston Multi 20 Korrózió Elleni Védő és Kenő véd, zsíroz és eltávolítja a nedvességet.

Alkalmazási terület: alkalmas gépek, berendezések stb. védelmére tárolás közben. Eltávolítja a nedvességet, kezelést követően meglehetősen vastag nedvességgátat képez a felületen. Hatékonyan megakadályozza a korróziót. Alkalmas ipari, mezőgazdasági és háztartási gépek és berendezések könnyű kenésére is. Rendszeresen alkalmazva, meghosszabbítja a kezelt eszköz élettartamát.

Kiszerelés: 6*400 ml

Technikai adatlap
Biztonsági adatlap


Maston Zsíreltávolító


Maston Zsíreltávolító erős, gyorsan száradó zsíreltávolító.

Alkalmazási terület: hatékonyan eltávolítja a zsírt, az olajat, a fékfolyadékot, a kenőanyagokat, a kátrányt, a ragasztókat és a szennyeződéseket motorokban, gépekben, szerszámokban, kemény és fém felületek láncaiban. Fék- és tengelykapcsoló felületek tisztítására is alkalmas. Kezelje óvatosan, a termék károsíthatja a finom műanyag és gumi alkatrészeket. Használat előtt rázza fel!

Kiszerelés: 6*400 ml

Technikai adatlap
Biztonsági adatlap