Festék Spray-k

Spraytool Jelölőspray


Színek: piros, kék, fehér, neonzöld, zöld, narancssárga, magenta

Kiszerelés: 12 * 500 ml

  
 

Car Line Alapozó


Gyors száradású 1K univerzális alapozó jó fedőképességű és feltöltő tulajdonsággal. Véd a korrózióval szemben. Növeli a fedőréteg tapadását. Minden vízbázisú és oldószeres festékrendszerrel (alkid, akril, nitro-kombináció) kompatibilis.
Fém, fa, alumínium, kő, beton, műanyag (kivéve hőszigetelő lapok, és pár műanyag) felületek alapozására fejlesztve. Széleskörű felhasználás: hobby és professzionális: otthon, kertben, autóiparban, iparban.

Szín:

  • RAL 3009 vörös
  • RAL 7035 szürke
  • RAL 9005 fekete
  • RAL 9010 fehér

 
 

Maston Rozsdagátló Szórófesték


Magas minőségű, gyorsan száradó akril alapozó szórófesték. Szinte bármilyen típusú felületre felhordható, mint pl. fém, fa, kemény műanyag, kő, beton, üveg, vinil, és számos egyéb típusú felület. Közvetlenül felhordható a rozsdára. Nagyon jó tapadás és fényezhetőség jellemzi. A legtöbb típusú festékkel átfesthető.

Használat előtt tesztelje egy kevésbé látható felületen. Kezdje a szórást a festendő felülettől kívül eső területen, kb. 25 cm-es távolságból, majd lassan és fokozatosan haladjon a festendő objektum fele. A tapadás javítása érdekében, szórjon fel elsőként egy vékony réteget. A rétegek között hagyjon 3-5 perces száradási időt. Ezután hordja fel a terméket 2-3 vékony, keresztirányú rétegben, majd hagyja a felületet megszáradni. Szükség esetén ismételje a műveletet. Száradási idők: érintésszáraz 20 perc múlva. Teljes száradás: 24 óra múlva. Átfesthető a legtöbb típusú akril festékkel. Festés után tisztítsa meg a szórófejet: fordítsa a flakont fejjel lefele, és szórjon üresbe, amíg csak hajtógáz távozik.


Színek: szürke, vörös, fekete

Kiszerelés: 6*400ml

Technikai adatlap
Biztonsági adatlap

 
 

Deco Color Műanyag Primer


Alapozó spray műanyagokra PUR, PS, PA, EPDM, ABS, GfK, Hart – PVC stb. felületekre a takaró festék tapadásának elősegítése érdekében használt alapozó. A takaró réteg (zománc, lakk) alá közvetlenül használható. Az alapozó réteg alá közvetlenül használható. Ha először alapozót kívánunk használni, használjunk először Plastic Primer, majd korróziógátló alapozót / 1K akril alapozót másodjára, végül pl. Decorationt fedőrétegnek.

Kiszerelés: 400ml

 
  

 

Motip Very Well Matt Fekete


Kiszerelés: 600 ml * 6 db

 
 

 

Motip Alucink Spray


A Motip Alucink Spray Speciálisan a galvanizált, de sérült felületek felújítására, védelmére lett kifejlesztve. Magas cink tartalommal rendelkezik, fényes felületet képez.
Kiszerelés: 400ml
Rendelési szám: 04059

 
 

Deco Color Car Line Matt Fekete

 

Gyors száradású akril lakk kisebb festékhibák kijavítására és karbantartására. Különösen hasznos gépek és részeik, valamint eszközök, alumínium konstrukciók, szerszámok, járművek, acél bútorok stb. festésére. Szintén használható fa, kerámia, üveg, karton, és bizonyos műanyag felületekre.

Kiszerelés: 500ml

 
 

Deco Color Car Line Alu Spray

 

Gyors száradású akril lakk kisebb festékhibák kijavítására és karbantartására. Különösen hasznos gépek és részeik, valamint eszközök, alumínium konstrukciók, szerszámok, járművek, acél bútorok stb. festésére. Szintén használható fa, kerámia, üveg, karton, és bizonyos műanyag felületekre.

Kiszerelés: 500ml

 
 

Deco Color Car High Temperature Hőálló

 

Hőálló zománc magas minőségű szilikon gyantából, mely megtartja a színét akár 650°C-on is. Felhasználás: autóipar: kipufogók, motorok; ipar: kémények, kályhák; otthon: radiátorok, boilerek, sütők, kandallók.

Kiszerelés: 400ml

 
 

Motip Horgany Spray

(Cink Spray)

 

A Motip Horgany Spray Cink javítóspray, a bemerítéssel galvanizált acél felületek kis sérüléseinek javítására. Nem kopik,
karcmentes felületet képez, védelmet nyújt a benzin, vegyi anyagok és az időjárás viszontagságaival szemben. UV ellenálló.


Kiszerelés: 500ml
Rendelési szám: 090105

 
 

Maston Acryl Color szórófesték


A Maston Color Acryl család igazán színessé teszi az életét! A termékcsalád tagjai minden tulajdonsággal rendelkeznek, amelyekre egy minőségi munka elvégzéséhez szükség lehet.

A gyors száradás mellett (érintésszárazság már 20 perc alatt!) az akril festékspray tulajdonságai közül kiemelendő, hogy a Color Acryl család tagjai nem folynak, szép egységes felület készíthető a segítségükkel pár perc alatt.

Kiszerelés: 400ml * 6 db 
 

Motip Ipari "Ral" Festékek


Kiszerelés: 400ml
Színválaszték!