SCOTT BADER

Scott Bader Strukturális Ragasztóanyagok A Scott Bader ragasztóanyagai teljes egészében az Egyesült Királyságban készülnek. A Crestabond ragasztóanyagok két komponensű ragasztók (aktivátor és ragasztó), működésük akril technológián alapszik. Alternatívát kínálnak az uretán és epoxi anyagok esetén, nincs szükség primeres felületkezelésre egyik anyag esetén sem. A Crestabond termékeket nagy teljesítmény, erős ragasztás és kötési szilárdság, valamint nagyobb élettartam jellemzi dinamikus alkalmazási területeken is.

Munkaidő és kötési idő tekintetében nagy a választék a termékek esetén, a nagy nyúlásnak köszönhetően az alkatrészekre nehezedő nyomás kisebb. A ragasztható felületek skálája rendkívül széles: aluminium, rozsdamentes acél, lágyacél, bevont fémek EPC, PPC, galvanizált anyagok, bevont fémek, polikarbonátok, ABS, butil, gumik, és még sok más anyag. Felhasználási területek: járműipar, tengeri közlekedés, építőipar, közlekedés és szállítás, szerelvények és felépítmények.

A Crestabond termékek kiváló minőségét számtalan tanúsítvány igazolja, többek között a Telene, Metton, DNV-GL és Bombardier tanúsítvány. Crestabond ragasztóanyagokat használnak többek között: Daimler, Ariane Tech S.L., Busmark, Global Composites, Solomon Commercial.