szolgáltatás 3
 

Balker Bemutatkozása

A Balker Kft 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként indult 2008-ban. Elsődleges célként tűztük ki, hogy a magyarországi ragasztó és tömítőanyag piacon olyan gyártókat és forgalmazó cégek termékeit gyűjtse össze, mely maximálisan kiszolgálhatja az ipari ágazatok felvevő igényét.

Legfőképpen olyan európai gyárakkal állunk kapcsolatban, amelyek a legmagasabb minőségben gyártanak, a legkülönbözőbb felhasználáshoz Ms-polymer, poliuretán, oldószeres, diszperziós, methil-akrilát, cianoakrilát bázisú ragasztókat. A legkisebb kiszereléstől az IBC tartályos méretig.

A folyamatos fejlődéshez, a technikai és szakmai továbbképzések mellett kerestük, a világpiacon azt a termékcsoportot ami, a jövő század generációs tömítő ragasztó anyaga lehet. Másfél évnyi kutatást és tárgyalást követően 2009 májusától importőrként forgalmazzuk a hollandiai SABA cégcsoport termékeit, mely 35 éve kiemelkedő eredményeket ért el az Ms-polymer technológiában.

Az ipari ragasztóanyagok mellett 2010-től kiemelt stratégiai partnerként forgalmazzuk a Motip és Presto technikai spray-ket, gitteket, alvázvédőket, kenőanyagokat. Ezen termékekből óriási választékot kínálunk partnereink részére. Kiegészítve választékunkat az iparban használt szalagokkal és biztonságos munkavégzéshez elengedhetetlen munkavédelmi termékekkel (kéz, szem, légzésvédelmi területeken).

A saját Balker brandünket 2015-2016-ban az ismert EMFI terméknév megszűnésével ugyanazon gyártó együttműködésével folytattuk. Elsősorban polyurethán és oldószeres anyagokból létrehozva egyre bővült termékválasztékunk.

Az évek alatt az eddigieknél is kedvezőbb nagykereskedelmi árakat tudunk biztosítani viszonteladó partnereink részére. Kizárólag kartonos kiszerelésben szolgáljuk ki professzionális felhasználói ügyfeleinket.

Így ismét elérhető az EMFI minőségi termékköre!

Számos más elismert márka képviselete vagyunk mint, a Scott Bader methil-akrilát szerkezeti ragasztói. A Zettex az oldószeres innovatív ragasztó anyagok és ragasztóipari eszközei. Quiadsa cég az ms-polymer termékei.

Az igényekhez mérten többszörösére emeltük magyarországi raktárkészletünket.

Újítások / Innováció / Költséghatékonyság

Új megoldást jelenthet az új hibrid polymer technológián alapuló Silyl-Terminated polimer bázisú, rugalmas, magas teljesítményű ragasztó és tömítő anyagok, rövidítve STP bázisú termékek.

Alapvető előnyök az oldószer és izocianát mentesség, környezeti ellenállásban és mechanikai terhelhetőségben rejlik.

A felelős vállalkozások élvezik a hasznát/előnyét az új technológiák átvételének, mely a régi problémákra új megoldásokat kínálnak, és kitolják a fejlődés határvonalát az új és fejlettebb termékek elterjedésén keresztül. Ehhez közös (akár állami, akár partneri) támogatásra lehet szükség.

Az oktatásokban, műszaki segítségnyújtásban és továbbképzésekben bemutatókkal díjtalanul állunk partnereink rendelkezésére.

 

Sikeres fejlődést kívánunk: A Balker Kft. csapata

szolgáltatás 3