ÁSZF

szolgáltatás 3

Balker Kft

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

I. Vásárlási feltételek

Viszonteladó, kereskedő, egyéni vállalkozói számmal illetve cégjegyzékszámmal rendelkező társaságokat szolgálunk ki, kartonos kiszerelésben. Lakossági magánszemélyeket nem szolgálunk ki.

II. Áruigénylés

Rendeléseiket illetve igényeiket a gyakorlatban megszokott módon, üzletkötőnkön keresztül, vagy akár a központunkban dolgozó értékesítési munkatársainknak legyenek szívesek eljuttatni írásban, az önöknek egyszerűbb úton faxon vagy e-mail-en. A félreértések elkerülése végett, kérem tüntessék fel pontos elérhetőségüket és az igénylő nevét, telefonszámát!

III. Szállítás

A Balker Kft. szállítmányozó céggel szállítat, heti túraterv szerinti. Nem számítunk fel költségek, ha a rendelési érték meghaladja az árajánlatban vagy megbeszéltek szerint egyeztetett összeget.

A szállítás költsége a számlán külön tételként jelenik meg. A futárszolgálati kiszállítás-átvétel jellemző időpontja munkanapokon 8.00-17.00 óra között, az általuk előre meghatározott napokon. Amennyiben a vevő az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége is őt terheli. A vevő, megrendelése során nyilatkozik a választott kiszállítás módjáról és vállalja az estleges szállítási költséget.

IV. Fizetés

Rendszeres törzsvásárlóink részére a fizetési kondíció az üzletkötővel megegyezett illetve szerződésben foglaltak szerint alakul.
 

Sikeres fejlődést kívánunk: A Balker Kft. csapata


szolgáltatás 3